Jäsenyys

Suomen Ruususeuran jäsenenä olet mukana noin 700 samanmielisten yhteisössä.

Ruususeuran tavoitteena on levittää tietoa ruusuista, auttaa jäseniä ja muita kiinnostuneita ruusujen kasvatuksessa, sekä tarjota mahdollisuuksia tavata, vaihtaa mielipiteitä ja myös ruusuja. Ruususeura haluaa olla ikkuna ruusumaailmoihin. Voit löytää uusia mahdollisuuksia syventää omaa osaamistasi, löytää ihania ruusuja ja tavata mielenkiintoisia ”ruusuihmisiä”.

Ruususeuran jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Ruusunlehden. Jäsenlehdessä on mielenkiintoisia kirjoituksia ja kokemuksia ruusuista ja monenlaista hyödyllistä asiaa.

Jäsenenä voit lukea kaikki viimeiset 10 vuotta ilmestyneet Ruusunlehdet täällä, Ruususeuran kotisivuilla.

Voit myös jäsenenä vaikuttaa Ruususeuran toimintaan ja osallistua paikallisyhdistyksien tapahtumiin ja retkiin. Jos matka lähimpään paikallisyhdistykseen tuntuu liian pitkältä, mikään ei estä perustamasta uutta paikallisyhdistystä  paikkakunnallenne.

Liittymislahjana saat myös Ruususeuran upean julkaisun ”Tarhapimpinellaruusut ja tarhaharisoninruusut” tai joku aikaisemmista julkaisuista.

Ota yhteyttä, alla olevan sähköpostiosoitteen  kautta, paikkakunnallasi toimivan yhteyshenkilön tai jonkun hallituksen jäsenen kautta. 

Tämän saat 30 euron vuosijäsenmaksulla 2024

Voit hakea jäsenyyttä oheisella jäsenhakemuslomakkeella

Jäsenmaksu, 30€ maksetaan Suomen Ruususeuran tilille:

Aktia; IBAN  FI46 4055 3120 0331 47.

Jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille, huolehdithan myös siitä että jäsenanomuslomake,  josta selviää osoitetiedot, on täytetty, muuten on hankalaa saada  esimerkiksi Ruusunlehti toimitettua sinulle.  

Jäsenrekisteri

Liittyminen, osoitteenmuutos ja eroamisilmoitus Päivikki Vilppula.

Mahdolliset eroilmoitukset tulee tehdä kirjallisesti.  

Päivikki Vilppula
Jäsenrekisteri, jäsenasiat                                    

sähköposti; jasenasiat@ruususeura.fi

 

Nykyiset jäsenet saavat jäsenlaskunsa tammikuussa.