Messut

Vuoden aikana järjestetään messuja joissa puutarha ja myös ruusut on joko pääteema tai tärkeä osa messutapahtumaa. Messuja on sekä Suomessa että muissa Euroopan maissa. Joihinkin tapahtumiin ruususeuralaiset ovat osallistuneet aktiivisesti jakaen tietoa ruusujen ihanasta maailmasta. 

Tänä keväänä Ruususeura osallistuu Kevätmessuilla Helsingissä 21-24.3.2024.
Tule tapaamaan meitä Puutarhaliiton osastolla silloin. 
Turun kevät

Turku, messukeskus 12-14.4.2024

Turun Kevät kokoaa saman katon alle kesäiseen piha- ja puutarhaelämään sekä mökkeilyyn, veneilyyn ja merelliseen vapaa-aikaan liittyvät tuotteet ja palvelut. Uutena teemana keväistä kokonaisuutta täydentää matkailu.

Tule inspiroitumaan alkavasta kasvukaudesta ja nauttimaan messujen ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Kevätmessut

Helsinki, messukeskus  21-24.3.2024 

Suomen Ruususeura osallistuu Puutarhaliiton osastolla 21-24.3.2024. Esittelemme Ruususeuran toimintaa ja jaamme hyödyllistä tietoa ruusujen valinnasta ja viljelystä. Tule käymään!

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 

Nolia Trädgård 

Uumaja 26.-28.4.2024 

Pohjoinen tapaamispaikka kaikille jotka rakastavat puutarhanhoitoa. Messut jossa löytyy inspiraatiota, ideoita, tietoa, neuvoja ja uutuuksia. 

Pihapiiri 2024    

Lahti 26.-28.4.2024

Pihapiiri esittelee kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita tarjoten ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin. Pihapiiri-messuilla on pitkät perinteet ja vakiintunut asema alan tapahtumien joukossa. 

Nordiska Trädgårdar

Stockholmsmässan, Älvsjö, Ruotsi 21-24.3.2024 

 Messuilla ammattilaiset antavat parhaat vinkkinsä olitpa sitten parvekeviljelijä tai suuren puutarhan omistaja.

Ruotsissa järjestetään useita muita puutarhamessuja. Mikäli olet kiinnostunut niistä löydät lisää tietoa täältä: Svenska trädgårdsmässor

Chelsea Flower Show 

Lontoo, 21.-25.5.2024

on yksi maailman suurimpia puutarhatapahtumia. Siellä esitellään usein ruusu-uutuuksia ja monet ruusujen jalostajat m.m. Austin osallistuvat omilla osastoilla.  

DSC_0360
Chelsea Flower Show