Messut

Vuoden aikana järjestetään messuja joissa puutarha ja myös ruusut on joko pääteema tai tärkeä osa messutapahtumaa. Messuja on sekä Suomessa että muissa Euroopan maissa. Joihinkin tapahtumiin ruususeuralaiset ovat osallistuneet aktiivisesti jakaen tietoa ruusujen ihanasta maailmasta. 

Tänä keväänä Ruususeura osallistuu Kevätmessuilla Helsingissä 30.3-2.4.2023, Nolia Trädgård messuilla Uumajassa 21-23.4.2023 sekä Tampereen Piha ja Luonto messuilla 6-7.5. 
Piha ja Puutarha

Turku, messukeskus 24.-26.3.2023

Piha & Puutarha on jokaisen kotipuutarhurin ykkösostopaikka! Messuilla on tarjolla kaikki mitä puutarhaasi, pihallesi tai parvekkeellesi tarvitset. Tule inspiroitumaan alkavasta kasvukaudesta ja nauttimaan messujen ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Messuohjelma päivitetään keväällä 2023.

Kevätmessut

Helsinki, messukeskus  30.3.-2.4.2023 

Suomen Ruususeura osallistuu Puutarhaliiton osastolla 31.3 ja 1.4 2023. Esittelemme Ruususeuran toimintaa ja jaamme hyödyllistä tietoa ruusujen valinnasta ja viljelystä. Tule käymään!

Suomen suurimpana puutarhanhoidon tapahtumana, Kevätmessut kattaa lisäksi rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan.

Kevätpuutarha-tapahtuma on täynnä tuotteita, tietoa ja inspiraatiota. Onko intohimonasi kukkakeidas takapihallasi, vai harrastatko yrttien viljelyä parvekkeellasi  tai löytyykö mökiltäsi kasvimaa? Kevätpuutarha-messuilta löydät kaiken, mitä pihallesi kaipaat grilleistä koristelyhtyihin. Kaupan päälle saat tuoreimmat vinkit alan asiantuntijoilta.

Nolia Trädgård 

Uumaja 21.-23.4.2023 

Suomen Ruususeura yhdessä Ruotsin Ruususeuran kanssa jakaa tietoa ruusujen viljelystä ja hoidosta pohjoisessa ilmastossa.

Pohjoinen tapaamispaikka kaikille jotka rakastavat puutarhanhoitoa. Messut jossa löytyy inspiraatiota, ideoita, tietoa, neuvoja ja uutuuksia. 

Piha ja Luonto

Tampere, Messu ja Urheilukeskus  6.-7.5.2023

 

Pihapiiri 2023    

Lahti 21.-23.4.2023

Pihapiiri esittelee kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita tarjoten ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin. Pihapiiri-messuilla on pitkät perinteet ja vakiintunut asema alan tapahtumien joukossa. 

Nordiska Trädgårdar

Stockholmsmässan, Älvsjö, Ruotsi 30.3-2.4.2023 

 Messuilla ammattilaiset antavat parhaat vinkkinsä olitpa sitten parvekeviljelijä tai suuren puutarhan omistaja.

Ruotsissa järjestetään useita muita puutarhamessuja. Mikäli olet kiinnostunut niistä löydät lisää tietoa täältä: Svenska trädgårdsmässor

Chelsea Flower Show 

Lontoo, 23.-27.5.2023

on yksi maailman suurimpia puutarhatapahtumia. Siellä esitellään usein ruusu-uutuuksia ja monet ruusujen jalostajat m.m. Austin osallistuvat omilla osastoilla.  

DSC_0360
Chelsea Flower Show